5 Nisan 2013 Cuma

Lenovo İdeapad G580 G570 Y560 Y570 Y580 Menteşe Sorunu


 Lenovo ideapad genel sorunlarından biride menteşelerdir. Bu sorun özellikle G ve Yserilerinde bulunmaktadır. Kullanıcıların şikayetlerine göre menteşelerin tutmaması ve daha sonra lcd ekranın düşmesidir. Ayrıca cihazı bu şekilde kullanmaya devam edilmesi alt ve üst kasaya,hoparlörlere zarar vermesi hatta ana kartın yanmasına neden olmaktadır.Bu durumda cihazı yeni aldıysanız ve 20 günü dolmadıysa hemen lenovo ideapad servisini ve aldığınız firmayı arayıp durumu bildiriniz. Ürünün değişim ya da iade talebinde bulunun. Unutmayınki yeni alınan bir cihazda ilk 20 güne kadar değişim ve iade hakkınız bulunmaktadır.




  Lenovo ideapad g ve y serisi kullanıcılar menteşe sorunu için servise yolladıklarında tamirden kısa bir süre geçtikten sonra menteşe sorununun tekrarladığını belirtiyorlar.
  Ayrıca bu sorunun kronik olduğu ve fabrika hatası olduğu yabancı sitelerdede belirtiliyor. Araştırarak kendinizde bulabilirsiniz. lenovo ideapad G ve Y serisi laptop almadan önce iyice inceleyin.Forumlara ve lenovo ideapad forumunu inceleyin oradaki kullanıcılar gerekli bilgilendirmeleri yapmış olduğunu göreceksiniz. lenovo bu soruna çözüm bulup hatasını düzeltmesi gerekir.En azından yeni üretilen G ve Y serilerinde bu hata olmamalı ve eski ürünlerine alan kullanıcılarına destek vermeli.Diğer büyük firmalar gibi gerekirse laptopları tek tek toplatıp gerekli parça değişimini yapmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder