11 Mayıs 2019 Cumartesi

Youtube da Abone Sayısı Nasıl Artar?

 Youtube da yeni bir kanal açanların yada hazır bir kanalı olanların en önemli amacı abone sayısını ve izlenme süresini arttırmaktır. Peki neden abone sayısı önemli bunu açıklayalım.
 Öncelik youtube dan para kazanmak isteyenlere Youtube tarafından belirlenen şartlar var. Bu şartlar son 12 ay içerisinde 1000 abone ve 4000 saat izlenme şartları tamamlandığında youtube dan para kazanabilirsiniz. Bu neden youtube da birçok kişi abone sayısını arttırmayı hedefliyor.
 Abone sayısı arttığında izlenme süresi de artacaktır. Bu nedenle de abone sayısı önemlidir. Şimdi gelelim abone sayısını arttırmanın yollarına;


  • Öncelikle kanalınızın içeriğini dikkat çekecek ve youtube kullanıcıları tarafından izlenebilecek videolarınız olmalıdır. Seçtiğiniz içerik beğenilirse abone sayınız da artacaktır.
  • Sosyal medya(facebook,twitter,instagram vs.) hesaplarınızı aktif olarak kullanıyorsanız bu sizin için avantajdır. Videolarınızı arkadaşlarınıza paylaşabilirsiniz. Bu da sizin abone ve izlenme sayısını artıracaktır.
  • Youtube bazı kanallar yeni başlayan kanallara abone için destekte bulunuyor. Tek yapmanız gereken bu kanalları youtube içerisinde aratıp bulmaktır.
  • Videolarınızın açıklama kısımına ve video içine abone olun yazısı eklemelisiniz. Ayrıca youtube video düzenleme kısmından abonelik için kart ve bitiş ekranı eklemelisiniz.
  • Bir diğer yol ise youtube 'un yapılmasını istemediği ve youtube tarafından yapay abonelik olarak adlandırılan karşılıklı aboneliktir. Youtube farkına vardığında bu abonelikleri düşüyor. Ek olarak izlenme ve görüntülemeleri silebiliyor. Ayrıca çok fazla karşılıklı abonelik yaptığınızda özellikle spam kelimeleri (abone ol oldum, abone olana olurum, aboneniz olduk bizede beklerim) gibi kullandığınızda youtube sistemine takılıyor ve sonuç olarak kanalınızın kapanma ihtimali bulunmaktadır. 

abone arttırma hilesi,
abone arttırma yolları,
abone arttırma youtube,
abone arttırma programı,
abone arttırma yöntemi,
abone arttırma uygulaması,
abone arttırma hilesi pc,
abone arttırmak,
abone arttırma canlı yayın,
youtube'da abone arttırma hilesi,
kanal abone arttırma hilesi,
youtube kanalı abone arttırma,
abone sayisini arttırma,
youtube abone arttırma yolları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder