24 Şubat 2013 Pazar

lenovo ideapad Siyah Ekran, Geç Açılma ve Yavaş Çalışma Sorunu Çözümü


  lenovo ideapad bilgisayarda genelde karşılaşılan bir sorun. Açılışta siyah ekranda 1-2 dk bekletme ve buna bağlı olarak yavaş çalışma ve geç kapanma gibi sorunların ortaya çıkması. Bunun için yapmanız gerekenler;
 Öncelikle bilgisayarınızın one key recovery tuşunu kullanarak recovery yapın.lenovo servisini aradığımda recovery yapmamı söylemişlerdi.Siyah ekran sorunu düzelmemişti. Sorun devam ederse intel hd ve nvdia ekran kartı yazılımlarını güncelleyin. Yine sonuç alamazsanız ekran kartı yazılımını kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın ve daha sonra ekran kartı yazılımını kurun.Bu sorun yeni lenovo ideapad bilgisayarlarda artmaya başladı.Artık lenovo nun soruna dikkat etmesi gerekiyor.
  Sorun hala devam ediyorsa lenovo ideapad servisini arayınız.

LENOVO IDEAPAD SERVİSİ  ADRES VE TELEFONU İÇİN BURAYA TIKLAYIN!!!

Genelde bu sorunla karşılaşan lenovo ideapad kullanıcıların şikayeti şu şekide;


  lenovo G570 dizüstü bilgisayarım açılırken sorun yaratıyor. Bilgisayarın açılması için düğmesine bastığımda windows başlatılıyor ekranından sonra siyah bir ekran geliyor ve bu ekran uzun süre geçmiyor, bazen açılması 5 dk buluyor. İlk aldığımda kısa sürede açılan bilgisayarın şimdi açılması 5-6 dk buluyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder