2 Eylül 2014 Salı

Victor U2 İnceleme

  Bilgisayarlarıyla bilinen Victor markası ikinci akıllı telefonunu satışa sundu. Diğer modeline göre üst düzey akıllı telefon Victor U2 güçlü özellikleriyle akıllı telefon piyasasında rakiplerinin fiyatına göre iyi bir satış yüzdesi yakalaması bekleniyor.

  Kısa olarak genel özelliklerini incelersek;
·        Octa Core 1.7 GHz (2.0 GHz'e kadar destekler) CPU
·        Android, v4.4 Kit-Kat İşletim Sistemi
·        5.5 inç ips hd ekran
·        13.0 Mp Arka Kamera, 5Mp ön kamera
·        802.11 b/g/n Wi-Fi
·        16 GB dahili hafıza ve 64 GB'a kadar sd kart desteği
·        2GB Ram

  Telefon satılmaya başladı. Şimdilik belli yerlerde satışa sunulan Victor U2 daha sonra piyasada yayılmaya başlayacağı düşünülüyor.
  Victor U2 tasarım ve kasa olarak ulefone u58 ve Elephone P2000 telefonlarının aynısıdır. Batarya olarak Victor U2 daha üstün.Kullanıcı yorumları ve victor u2 kamerasıyla çekilen resimler için aşağıya bakınız.



İnceleme videosunu izlemek için aşağıdaki videounun üzerine tıklayın!!!

Victor U2 Resimleri










  Victor u2 kullanıcı yorumları eklenmektedir. Henüz belli yerlerde satışa sunulan victor u2 türkçe olarak inceleme vidyoları bekleniyor.
 Victor U2 kullanıcı yorumlarına göre telefonun gps ve wifi bağlantısının hızlı olduğu olumsuz tarafları ise bataryanın çabuk bitmesi normal kullanımda dahi tek bataryanın bir günü çıkarmadığı yurt dışında ulefone u 58 markasıyla satılan aynı telefonun yedek bataryası olduğundan bunun sorun olmadığı belirtilmiş. Victor U2 nin yedek batarya vermemesi nedeniyle batarya performansı olarak düşündürücü.Diğer önemli bir sorunda kamerada pembeleşme sorunu.Antutu testinde bazen hatalar vermesi.

  Güncelleme olarak victor android sürüm güncellemesi vermesi beklenmiyor.Telefon çıktığından beri victor hatalar için güncelleme vermedi.

  Victor markası ulefone u 58 telefonunu kendi markasını kullanarak satışa sundu.Ulefone telefonlarına yazılım güncelleme vermiyor.Kullanıcıları da yaygın değil. Bu durumda victor u2 ye de herhangi bir üst sürüme yönelik yazılım desteği olmayacaktır. Kullanıcılarının portladığı ve victor dışındaki ulefone u58 ve Elephone P2000 yazılımlarını kullanabilirsiniz.Victor U2 tercihinizde bunu dikkate almalısınız.
  
Telefonun garantisi 24 ay süreyle Arena yetkili servisleri tarafından sağlanmaktadır.

  Son olarak Victor U2 devamlı oyun oynayan kullanıcılar için uygun değil.Batarya performansı oyunlarda diğer 3000 Mah lik telefonlara göre düşük performans veriyor.Kamerasında pembeleşme sorunu dışında fiyatına göre normal.Almak isteyenler bunları dikkat etsinler. Bu sorunlar ulefone u58 ve elephone P2000 telefonlarının yazılımları victor u2 ye yüklenerek düzebilir.

VICTOR U2 ANTUTU TEST SONUÇLARI







VICTOR U2 KAMERASIYLA ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLAR





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder