9 Şubat 2014 Pazar

Huawei Ascend G610 Detaylı İnceleme ve Fiyatı

 Ülkemizde akıllı telefon piyasasında rekabet giderek artıyor. Özellikle general mobile discovery nin başlattığı ucuz fiyatlara özellikli akıllı telefon satışı kullanıcılar tarafından büyük ilgi gördü. Diğer markalarda bunu göz önünde bulundurarak discovery tarzında akıllı telefonlarını piyasaya sürdüler. Bunlardan biri olan Huawei Ascend G610 ‘u inceleyeceğiz.
Huawei Ascend G610,Huawei Ascend,cheap smart phone


 Genellikle bu tip cihazlarda düşük maliyete telefon üretmek için birçok çin telefonlarında kullanılan mtk işlemcisi tercih edilmiş. Çift simli Huawei Ascend G610 Kamera ve dahili hafıza özellikleri rakiplerine göre biraz geride kalsada fiyat aralığı olarak diğer markalara göre oldukça uygun. İsterseniz telefona vodafone tarifesiylede sahip olabilirsiniz.
Videolu İncelemesini İzlemek için Aşağıdaki Video Üzerine Tıklayın 

 600 liradan satışa sunulan Huawei Ascend G610 detaylı özellikleri;
·        Dahili Hafıza: 4 GB micro sd kart ile 32 gb kadar arttırılabilir.
·        RAM: 1GB
·        Kamera: 5 MP, 2592x1944 pixels, autofocus, LED flash
·        Video:720p
·        İkinci Kamera: VGA
·        Telefon Boyutları: 142 x 73.6 x 9.9 mm (5.59 x 2.90 x 0.39 in)
·        Ekran Tipi: IPS LCD kapasitif dokunmatik ekran
·        Ekran Çözünürlüğü: 540 x 960 pixels, 5.0 in (220 ppi)
·        İşlemci Özellikleri: Mediatek MT6589
·        Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7
·        PowerVR SGX544
·        İşletim Sistemi: Android OS, v4.2 (Jelly Bean)
·        Led Bildirim Işığı: Var
·        Batarya: Li-İon 2150 mAh
·        GPS: AGPS desteği

Huawei G610 oyun performansı



 Belirtilen özellikler bu tarzdaki telefonlara göre biraz beklenenin altında da olsa artan dolar kuru nedeniyle diğer markaların özellikle discovery nin fiyatını yükselmesiyle alternatif olarak düşünülebilir.
 Ayrıca Huawei özellik ve sınıf olarak ilerleyen günlerde yüksek sınıf telefonlarını ülkemize getirecek. Bu tarz markaların piyasaya bu telefonlarını ülkemizde satışa çıkarması diğer markalarında rekabet için indirime gideceği düşünülüyor.
  Huawei Ascend G610 2 yıl brightstar firmasının garantisiyle satışa sunuluyor.
Bu telefonu almak isteyen kullanıcıların merak ettiği diğer bir önemli konu dahili hafıza yeterli olmadığından uygulamaların data dosyaları root yetkisi olmadan sd karta taşınıp taşınmadığı ve led bildirim ışığı olup olmadığı. Huawei Ascend G610 kullanıcıları uygulamaların root yetkisi olmadan sd karta taşınabildiği ve led bildirim ışığı olduğunu belirtiyorlar.
  Forumlarda Huawei Ascend G610 kullanıcılarının yazdığı yorumlara göre fifa 14 ve asphalt 8 gibi oyunlarda herhangi bir kasma olmadan oynayabildiklerini belirtiyorlar.Ayrıca kasasının malzemesinin kaliteli olduğunu yazmışlar. Kullanıcıların beğenmedikleri tarafları ise kulaklığının yetersiz olması,3g görüntülü konuşma olmaması,ön kameranın yetersiz oluşu(0.3MP), iphone gibi tek tip menü oluşu ve konuşma sesinin biraz düşük olduğunu belirtmişler.

İşte Huawei Ascend G610 Ekran Alıntıları


Huawei Ascend G610 Paket İçeriği ve Resimler